fbpx

RÓLUNK

" PartyONProbléma OFF "

Mi vagyunk a PartyON csapata!

Csumpilla Norbert vagyok, feleségemmel Csumpilláné Fodor Orsolyával 2018-ban indítottuk családi vállalkozásunkat. Van egy 3 éves kisfiunk, aki már jelenleg is nagyon sokat “segít”nekünk az áru pakolásában, elrendezésében.  Üzletünk Békés megyében, Kétegyházán található. Kezdetben papír-írószer termékekkel foglalkoztunk. Látva az igényeket ezt később kiegészítettük party termékekkel és ajándéktárgyakkal. Webshopunkat ez utóbbi két témakörre építettük.

Figyelembe vesszük a vásárlók igényeit. Szakmánk szerint pedagógusok vagyunk, így van türelmünk ahhoz, hogy meghallgassuk az igényeket és közösen kidolgozzuk a legjobb megoldást. Legyen szó egy 10 fős családi szülinapról vagy akár egy 200 fős esküvőről. Nekünk minden ügyfél egyformán fontos.

Termékeink mindenkinek szólnak 0-100-ig. Hisz mindenkinek van pl. szülinapja, névnapja. De nálunk bármilyen eseményre találhatnak kellékeket. Ballag a nagyfiú, férjhez megy a lányunk, felköszöntenénk barátnőnket névnapján, legénybúcsút szerveznénk barátunknak, meglepnénk főnökünket, vagy gratulálnánk szüleink házassági évfordulójához? Forduljanak a PartyON-hoz! Mindenben segítünk.

Látogass el hozzánk!

NYITVATARTÁSI IDŐ

HÉTFŐ - PÉNTEK

08:00 - 17:00

SZOMBAT

08:00 - 12:00

VASÁRNAP

ZÁRVA

Kapcsolati adatok

KERESS MINKET BIZALOMMAL!

BOLT

5741, Kétegyháza, Dózsa u 27/2

Coordinates of this location not found
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - 0Ft